+ OMO volledig duurzaam

+ OMO volledig duurzaam

Om rustig en ongestoord te kunnen werken biedt COwerk met de OMO© een uitstekende geïsoleerde werkplek voor een zoom-meeting, telefonie of gewoon als concentratieplek. On-My-Own op de afdeling is aanwezig zijn op kantoor, maar toch even afgezonderd werken. De OMO© is geheel gemaakt van duurzame en circulaire materialen met minimaal restafval. Daarnaast compleet modulair en eenvoudig op te bouwen.

De dubbele wanden van de OMO© zijn van duurzaam Ecoplex. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het formaat geheel aangepast aan het formaat van de platen. Ecoplex wordt gemaakt van populieren, een boom die relatief snel groeit, dicht bij huis beschikbaar is en dus geen aanslag is op de oerbossen.

De binnenzijde is PET Felt. Dit is geluidsabsorberend, volledig recyclebaar en deels vervaardigd uit gerecyclede drinkflessen. Voor extra geluidsdemping is, met de reststukken van de binnenwanden, in de plafondconstructie een labyrint van PET Felt lamellen gemaakt.

COwerk OMO circulair ws3__6320
COwerk OMO Circulair_ws2_6279
COwerk OMO Circulair ws4__6261
COwerk OMO Circulair ws1_6263

De OMO© is akoestisch afgesloten met aan de voorzijde een strook glas waardoor comfortabel gewerkt kan worden zonder het gevoel krijgt in een etalage of vissenkom te zitten.

Binnenin is de OMO© voorzien van een werkblad. Deze is eenvoudig met schroeven op zit- of stahoogte te monteren. De werkhoogte kan dus in later stadium altijd aangepast worden. Bij het werkblad is een 230V stroompunt aanwezig (Bachmann pix). De OMO© is uitgerust met Led verlichting en low-noise ventilatoren die in- en uitschakelen door een sensor.

De belcel bestaat uit acht grote demontabele elementen. Zo kan bij een verhuizing of herindeling van de afdeling de OMO© dus eenvoudig mee- genomen of verplaatst worden.

OMO Circulair© afmetingen 120 x 120 x h.230 cm.

Ook in twee- en vierpersoons
Steeds vaker zien we, in het post-corona-kantoor, de vrije plattegrond waarbij het overleg plaatsvindt op de afdeling. De OMO voor twee- en vierpersonen biedt een akoestische ruimte met de flexibiliteit van modulair inrichten. Geen ‘one-size-fits-all’… maar ‘many-sizes-fits-all’. Meer informatie

OMO circulair header try out afb5