Over Cowerk

Over Cowerk

Cowerk is een collectief. Een verzameling ruimtelijke ontwerpers die elkaar aanvullen, versterken. Cowerk vaart zijn eigen koers. Cowerk blijft zichzelf, dat wordt weerspiegeld in de producten. Wat je ziet is wat je krijgt. De producten zijn uitdagend. Probeer ze. Niemand houdt je tegen. Het meubilair zijn stukken. Gebruik ze op uw gemak.

Cowerk produceert alle producten voor en rond de werkplek. Hoewel de werkplek natuurlijk is wat je er zelf van maakt. De producten vormen een familie. Samen een complete verzameling. Het beste werk werkt samen: collega’s.

Bij Cowerk geloven we dat een inspirerende werkplek inspirerend is. En die inspiratie is nodig op elk werk, op elke werkplek.
Cowerk maakt producten die niet op zichzelf staan, maar waarmee een unieke identiteit kan worden gecreƫerd. Met gezonde zelfreflectie, relativerend en serieus waar nodig.

Omdat morgen alles anders is ….

Cowerk-all-002

Het mooiste werken is samenwerken: Cowerken dus

Cowerk presenteert zichzelf als een collectief dat innoveren via verschillende dealers no-nonsense-producten met exclusief eenvoud.
De Cowork-geest is afkomstig van de kruisbestuiving van de verschillende persoonlijkheden die overal aanwezig zijn Cowerk in dienst.

Cowerk. Met een koffievlek …